Hollannissa Go Ahead Eaglesissa pelaava Niklas Tarvajärvi haluaa pelata vielä Veikkausliigassa.

Tarvajärven edellinen visiitti tapahtui tällä kaudella TPS:n väreissä, mistä jäi paljon hampaan koloon. Kahdeksassa pelissä mies merkkautti ainoastaan 369 peliminuuttia, mutta silti Tarvajärven nimi oli kaksi kertaa maalisarakkeessa.

– Veikkausliigaan haluan vielä palata koska TPS-piipahduksesta ei jäänyt ”kliffa” maku suuhun monien vastoinkäymisten takia! Toivottavasti siihen joskus tulevaisuudessa tulee mahdollisuus ja ehkä sitten pystyn myös käyttämään ja jakamaan kokemuksieni tietoja eteenpäin nuorille kundeille, jotka haluavat eteenpäin urallaan!

Näin sanoo siis Niklas Tarvajärvi, jota SuomiFutis.com-sivusto haastatteli. Julkaisemme vielä tämän viikonlopun aikana laajan erikoishaastattelun, jossa Tarvajärvi kertoo tulevista pelikuvioista, maajoukkueesta ja jopa valmennussuunnitelmista.

//