TPS on tehnyt jatkosopimuksia, joista merkittävin on laitapuolustaja Jere Urosen kolmen vuoden kontrahti.

Vasta 17-vuotias Uronen löi itsensä läpi Veikkausliigakaudella 2011 kertaheitolla. Hän pelasi kaudella yhteensä 18 Veikkausliigaottelua ja sai myös maalitilinsä auki. Uronen nousi kauden aikana myös alle 21-vuotiaiden maajoukkueen avauskokoonpanoon ja haki tuntumaa Mixu Paatelaisen Huuhkajissa.

Nigerialainen keskikenttäpelaaja Dennis Okaru jatkaa TPS:ssä vähintään ensi kauden. Parhaiten hyökkäyksen laidassa viihtyvä Okaru sai kauden loppua kohden koko ajan enemmän peliaikaa ja vakuutti myös TPS:n valmennusjohdon osaamisellaan. Joulukuussa 21 vuotta täyttävä Okaru pelasi menneellä kaudella TPS:n riveissä 21 liigaottelua ja viimeisteli niissä kolme maalia.

– Molemmat ovat tulevaisuuden pelaajia ja halusimme tietenkin varmistaa, että heidät nähdään myös jatkossa TPS:n paidassa. Jere otti nopeasti oman paikkansa joukkueessa ja oli koko Veikkausliigan tämän kauden sensaatio. En ihmettelisi, vaikka Jeren ura jatkuisi jo ennen tämän sopimuksen päättymistä ulkomailla, FC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Marco Casagrande sanoo tiedotteessa.

– Dennis puolestaan oli loppukaudesta meidän jokerikorttimme ja hänen vauhtinsa parani mitä pidemmälle syksy eteni. Uskomme Denniksen roolin olevan ensi kaudella merkittävä.

//