AC Oulu ja Siira kolmen vuoden sopimukseen

© Kuva:

AC Oulu ja 17-vuotias Tuure Siira ovat ovat solmineet kolmen vuoden mittaisen pelaajasopimuksen.

Viime kaudella Ykkösessä 12 ottelun kokemuksen keränneen Siiran sopimus ulottuu vuoden 2014 loppuun.

– Frank Jonken lähdettyä ennen viime kauden alkua Tuure oli se pelaaja, joka nosti profiiliaan. Hän pääsi pelaamaan ja esitti varsin hyviä otteita. Odotettavissa on, että Tuure jatkaa kehittymistään ja saa yhä enemmän vastuuta tulevalla kaudella, AC Oulun urheilutoimenjohtaja Mika Nurmela kertoo oululaisten nettisivuilla.

– Tuuren sopimus noudattaa valitsemaamme linjaa: haluamme mahdollisimman oululaisen, nälkäisen, kehittyvän joukkueen, johon ihmisten on helppo samaistua. Tuure on taskuraketti, joka ei pelkää mennä lujaa tilanteisiin. Hänellä on kova voitontahto ja lisäksi hän pystyy pelaamaan useampaan pelipaikkaa keskushyökkääjästä puolustavaan keskikenttämieheen, ”Nure” jatkaa.

//