Helsingin Jalkapalloklubin keskikenttämies Alexander Ring kiinnostaa ulkomailla. HJK:n puheenjohtaja Olli-Pekka Lyytikäinen on jo paljastanut, että kyselyjä on tullut useasta seurasta.

Ringin todennäköisin osoite on Bundesliigan syksyn yllättäjäjoukkue Borussia Mönchengladbach.

– Tämä on ehkä se konkreettisin ja seura, josta hän on itse innostunein, Lyytikäinen kommentoi MTV3:lle torstaina.

Ring on Saksassa myös yhdistetty kahteen muuhun bundesliigaseuraan. Bayer 04 Leverkusen olisi totta kai looginen osoite. Ring edusti seuraa poika- ja nuoruusvuosina usean kauden ajan. Lisäksi ensi vuonna joukkueen valmennusrinkiin kuuluva Sami Hyypiä voisi toimia houkuttelijana.

Saksalainen lehti Rheinische Post puolestaan viittaa omiin tietolähteisiinsä mainitessaan Ringistä kiinnostuneiden seurojen joukkoon putoamista vastaan taistelevan sarjanousijan FC Augsburgin. HJK-hyökkääjä Dawba Bah siirtyi kyseiseen eteläsaksalaiseen seuraan elokuun siirtoikkunan yhteydessä, joten tarvittaessa neuvotteluyhteys Helsinkiin on vanhastaan olemassa.