Antti Muurinen: Haluan mielelläni Woodbinen takaisin

Championship avaa vetosunnuntain! Nappaa talletusbonus tai riskitön veto!


Vaasan Palloseuran jamaikalaispuolustaja O’ Brian Woodbine oli loppukauden vuokralla Helsingin Jalkapalloklubissa paikkaamassa Belgiaan myydyn Rafinhan jättämää aukkoa. Kauden jälkeen pakki palasi takaisin Vaasaan ja yleisesti luultiin, että syynä oli HJK:n kiinnostuksen lopahtaminen.

Mestarivalmentaja Antti Muurinen paljastaa SuomiFutis.com-sivustolle, ettei Woodbineä suinkaan lähetetty maitojunalla takaisin.

– Haluaisin mielelläni Obin joukkueeseemme. Hän ei ole valmis pelaaja, mutta mielelläni näkisin hänet HJK:ssa. Asia on vielä kesken. En sano, että hän olisi satavarmasti meiltä pois, Muurinen valaisee.

Woodbine ei onnistunut täydellisesti lyhyen HJK-visiittinsä aikana, minkä Muurinenkin myöntää.

– Hän ei ole yhtä valmis pelaaja kuin Rafinha, mutta hänellä olisi mahdollisuudet kehittyä Rafinhan kaltaiseksi pelaajaksi. Tosiasia kuitenkin on, että eihän Rafinhakaan ollut valmis pelaaja meille tullessaan, joten kyllä Obi pystyy vielä paljon kehittymään.

Kauppa kiinni siirtokorvauksesta


//

Muurinen vakuuttaa yhä edelleen kiinnostusta Woodbinea kohtaan, mutta mainitsee asian, joka saattaa kariuttaa valmentajan haaveet Woodbinen saamisesta porukkaansa.

– Fakta on se, että hän on Vaasan Palloseuran pelaaja. Kun hän on toisen seuran omaisuutta, niin Obin hankkiminen meille olisi aika kallista. Kyseessä ei ole pelkästään pelaajasopimus, vaan täytyisi neuvotella myös myyntihinnasta.

HJK-luotsi ei tietenkään ole jättämässä Rafinhan korvaamista yhden kortin varaan.

– Toki totuus on sekin, että meillä on ollut esillä myös joitakin muita nimiä. En kuitenkaan paljasta nimiä tässä yhteydessä, Muurinen kertoo.

”Pelaajana hän oli aika raakile”

Kysyttäessä osa-alueita, joissa Woodbinen pitäisi vielä kehittyä, Muurinen latelee niitä tiskiin avoimeen tyyliinsä.

– Woodbine jännitti joukkueessa alkuun aika paljon. Pelaajana hän oli aika raakile. Puolustuspelaamisessa oli isoja puutteita. Häntä joutui neuvomaan ja ohjeistamaan paljon. Kävimme esimerkiksi yksi-vastaan-yksi-pelaamista paljon läpi.

Lähitulevaisuus näyttää, missä jamaikalaispuolustaja pelaa kauden 2012. Muurisen paljastuksen jälkeen on selvää, ettei tässä tapauksessa ole vielä sanottu viimeistä sanaa.

Haastattelu: Jaakko Käyhkö

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Kerroinvertailu ottelulle KPV Kokkola - HJK 18.08.2019

Championship avaa vetosunnuntain! Nappaa talletusbonus tai riskitön veto!
Edellinen artikkeliPetri Pasasen seurassa kuohuu – ensimmäiset päät jo pudonneet!
Seuraava artikkeliLiigaseura menettämässä maaliruiskunsa