Jaron georgialaisvahvistus palaa kotimaahansa

Bundesliga palaa tauolta! Lunasta mojova talletusbonus!

Georgialainen Giorgi Khidesheli ja pietarsaarelainen Jaro ovat purkaneet yhteisymmärryksessä sopimuksen. Khidesheli palaa kotimaahansa.

– Tämä ratkaisu on molemmille osapuolille hyvä. Khidesheli ura jatkuu hänen kotimaassaan, jossa hänelle on tiedossa huomattavasti suurempi rooli, Jaron toimitusjohtaja Niklas Storbacka ilmoittaa seuran verkkosivuilla.

Khidesheli saapui Pietarsaaren viime helmikuussa, jolloin osapuolet allekirjoittivat kaksivuotisen kontrahdin. Mies pelasi kuitenkin ainoastaan viidessä liigapelissä, joissa hän viimeisteli yhden osuman.

Edellinen artikkeliAlexander Ringin perässä kaksi muutakin bundesliigaseuraa?
Seuraava artikkeliSaksalaislehti: Teemu Pukki syyskierroksella Schalken paras