Ykkösen FC Hämeenlinna julkisti viikonloppuna kaksi pelaajasopimusta.

Keskikenttäpelaaja Lauri Hakanen sekä hyökkäyspään ikiliikkuja Mohamed Koroma ovat sitoutuneet FC Hämeenlinnan alkaneen kauden projektiin.

Tammikuun alusta asti Pullerilla testattavana ollut 26-vuotias Hakanen vakuutti valmennusjohdon osaamisestaan testijaksollaan. Kovaotteisella ja pallovarmalla keskikentän pohjan pelaajalla oli positiiviset mietteet nimien ilmestyttyä sopimuspaperiin.

– Todella hyvät fiilikset, tätä silmällä pitäen tänne tulin treenaamaan. Kolmosessa vietetyn välivuoden jälkeen on kova nälkä pelata taas korkeammalla tasolla. Nyt on yksi aihe pois sydämeltä, seuraavaksi olisi tarkoitus saada opinnot päätökseen. Tekemisen taso on ollut täällä alusta asti korkealla, hommaa tehdään tosissaan, mutta hyvällä huumorilla, Hakanen iloitsee uuden seuransa nettisivuilla.

Toinen uusi sopimuspelaaja on Sierra Leonesta lähtöisin oleva Koroma. Real Friends-seuran kasvatti on pelannut aiemmin Tampereella PP-70:n ja TPV:n paidassa. Kaksi edellistä kautta vierähti Valkeakoskella Hakan paidassa. Liigaotteluita kahden kauden aikana kertyi kaikkiaan 34.

– Olen todella tyytyväinen tehtyäni sopimuksen Hämeenlinnaan. Pari tuttua kaveria suositteli minulle seuraa ja ensivaikutelma on ollut kieltämättä hyvä. Valmennuksen puheista olen ymmärtänyt, että isoa roolia voisi olla tarjolla. Aika näyttää miten lopulta käy, mutta uskoisin olevani valmis kantamaan vastuuta maalintekijänä ensi kaudella, Koroma pohtii.