Jaro herkutteli 6-0 voiton JBK:sta kauden avausottelussa.

Jaron raportin mukaan avausmaali nähtiin parinkymmenen minuutin kohdalla. Nopean vastaiskun päätteeksi Papa Niang karkasi JBK-puolustukselta ja vastaantullut maalivahti joutui kaatamaan senegalilaisen rangaistuslaukauksen arvoisesti. Niang itse asteli pallon taakse ja laukoi varmasti Jaron 1-0 johtoon. Viisi minuuttia myöhemmin leivottiin toinen osuma. Kulman jälkitilanteesta Jussi Aalto keskitti oikealta etutolpalle, josta kapteeni Heikki Aho siirsi punapaidat kahden maalin karkumatkalle.

Jaro iski vielä kerran ennen taukoa. Niang käytti hyväkseen JBK-puolustuksen virheen ja pääsi nokikkain maalivahdin kanssa. Varma sijoitus vei Jaron 3-0 taukojohtoon. Peliä oli pelattu tunnin verran kun Jaro iski ottelun neljännen. Timo Tahvanainen oli unohdettu aivan vapaaksi vasemmalle, joka sijoitti pallon varmasti alakulmaan.

Kymmenen minuuttia ennen loppua Jussi Aalto sai pallon ilmaiseksi JBK:n puolustukselta, eikä kymppipaita erehtynyt. Sama mies viimeisteli läheltä myös ottelun loppulukemiksi 6-0.

Jaron harjoitusottelut jatkuvat ensi viikonloppuna, kun se kohtaa perjantaina Tellushallissa SJK:n Tammiturnauksen avausottelussa. Turnauksen toisessa ottelussa Jaro kohtaa joko Stahre Akatemian tai AC Oulun.