Tanskalaishyökkääjä Christian Andreasen viimeisteli Kuopion Palloseuran tämän pelikauden ensimmäisen maalin.

Kuopiolaisten testattavana oleva hyökkääjäehdokas onnistui maalinteossa perjantaina Seinäjoella, jossa JJK ja KuPS pelasivat 1-1-tasapelin Liigacupin ottelussa.

Abdoulaye Sylla pääsi karkuun laidasta ja keskitti maalille ja laitoin tolpan kohdalta pallon maaliin. Se maali oli joukkueelta hienoa tiimityötä. Viimeisellä peliminuutilla minulla oli vielä hyvä puskupaikka tehdä 1-2, mutta vastustajan maalivahti otti puskun kiinni. Siitä paikasta olisi pitänyt tehdä ehdottomasti maali ja olin tietenkin pettynyt kun se ei onnistunut, Andreasen kertoo kuopiolaisten verkkosivuilla.

– Tasapeli oli oikeutettu lopputulos perjantain ottelulle. Me pelattiin ensi jaksolla hyvää peliä ja tasaista oli. JJK on hyvä joukkue ja se piti ehkä enemmän palloa. Toisella jaksolla he olivat puoli tuntia parempia, viimeiset 15 minuuttia me pelattiin jälleen hyvin, hyökkääjä arvioi.

Andreasen pelasi perjantaina täydet 90 minuuttia kuopiolaisten kokoonpanossa.

– Ensimmäisessä ottelussani oma tatsi peliin ei ollut parhain mahdollinen. Vaatii aina muutaman ottelun alle, jotta oikea pelituntuma jälleen löytyy. Ensimmäiseksi pelikseni se meni ihan hyvin. KuPS-joukkue pelasi Seinäjoella hyvin ja me yritettiin pelata palloa. Ottelu oli hyvätasoinen, jossa molemmat joukkueet pelasivat hyvin.

Hyökkääjä antaa lisää näyttöjä osaamisestaan ensi viikonloppuna, jolloin KuPS kohtaa Uusi Lahti Cupin otteluissa FC Lahden, Hakan ja HJK:n.