Liigacup viidentoista kauden aikana otteluissa on nähty yhteensä kaksikymmentä hattutemppua. Yksikään pelaajista ei ole onnistunut tempussa kahdesti.

Liigacupin historiasta löytyy kaksi pelaajaa, jotka ovat tehneet neljä maalia yhdessä ottelussa. FC Hämeenlinnan Jukka Suikki (kuvassa) laukoi neljä maalia KooTeePeen verkkoon maaliskuussa 2004 ja JJK:n Jani Virtanen osui neljästi RoPS:n verkkoon helmikuussa 2011.

Kaikkien aikojen ensimmäisen hattutempun Liigacupissa teki Jazzin Jukka Ruhanen ampuessaan kolme maalia TPV:tä vastaan 23. lokakuuta 1994. Tuoren kolmen osuman ilta on puolestaan KuPS:n Ilja Venäläisen käsialaa 9. maaliskuuta 2011 VPS:n verkkoon.

Liigacupissa eniten maaleja yhdessä ottelussa tehneet pelaajat:
4: Jani Virtanen, Jukka Suikki
3: Adriano, David Carlsson, Jonas Emet, Mikael Forssell, Jonne Hjelm, Toni Järvinen, Aleksei Kangaskolkka, Juha Karvinen, Shefki Kuqi, Luiz Antonio, Echiabhi Okodugha, Jussi Peteri, Roope Riski, Jukka Ruhanen, Sasa Stevic, Leo Tuisku, Ilja Venäläinen, Niklas Widjeskog

SuomiFutis.com-sivusto on vahvasti mukana Liigacupin uutisoinnissa eritoten ennakkojuttujen kautta. Hyödynnämme tilastotietokantaamme kertoaksemme Liigacupin ja yksittäisten otteluiden alla kisan mielenkiintoisimmat ennätykset. Otteluennakoissa luodaan katse otteluparin Liigacup-kohtaamisten lisäksi myös keskinäisiin matseihin Veikkausliigassa.