Mönchengladbach reagoi Alexander Ring -huhuihin hiljaisuudella

Suomessa velloneet huhut Helsingin Jalkapalloklubin keskikenttämiehen Alexander Ringin siirtymisestä Borussia Mönchengladbachiin saavuttivat saksalaismedian viime viikon loppupuolella.

Eritoten HJK:n puheenjohtaja Olli-Pekka Lyytikäisen paljastus, että Borussia on jättänyt Ringistä virallisen tarjouksen, levisi germaanimediassa laajalti. Aikaa sopimuksen solmimiseen ei ole enää montaa päivää, mikäli suomalaislupaus halutaan mukaan saksalaisseuran harjoitusleirille.

Mönchengladbachin joukkue palaa Saksaan lyhyeltä joulutauolta 3. tammikuuta. Harjoitusleiri pidetään 5.-12. tammikuuta Turkin Belekissä.

– Gladbachin valmentaja Lucien Favre haluaa aina kaikki pelaajat mukaan treenileirille alusta alkaen. Aikaa ei siis ole paljon, SuomiFutis.com-sivuston haastattelema arvostetun Kicker-lehden toimittaja Jan Lustig painottaa.

Tyyntä myrskyn edellä?


Tiukan aikataulun takia on outoa, että Borussia Mönchengladbachin leirissä ollaan onnistuttu olemaan täysin hiljaa kaikessa Alexander Ringiin liittyvässä asiassa. Yksikään saksalaismedia ei ole saanut pienintäkään kommenttia Borussia-leiristä.

- Kaikki seuran avainhenkilöt ovat lomalla, eikä heitä saa kiinni. Kyllä he yleensä ovat valmiita kommentoimaan vastaavia asioita ihan auliisti, sivustollemme kerrotaan paikallistoimittajien suulla.

Yleiset arviot Saksassa ovatkin, että seuralla on jo sovittu Ringin kanssa sopimus, ja että myös kontrahtin syntymiseen siirtokorvauksesta HJK:n kanssa suhtaudutaan erittäin luottavaisin mielin. Homma on siis Borussia-pomojen mielestä paketissa.

Kaikille on myös selvää, että nyt vallalla oleva täydellinen hiljaisuus on tyyntä myrskyn edellä. Alkuviikosta tapahtuu asioita ja nopeasti. Todennäköisyys sille, että Alexander Ring istuu viimeistään keskiviikkona Saksaan suuntaavassa lentokoneessa, on suuri.

Sillä hiljaisuushan on myöntymisen merkki.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.