Mönchengladbach reagoi Alexander Ring -huhuihin hiljaisuudella

Suomessa velloneet huhut Helsingin Jalkapalloklubin keskikenttämiehen Alexander Ringin siirtymisestä Borussia Mönchengladbachiin saavuttivat saksalaismedian viime viikon loppupuolella.

Eritoten HJK:n puheenjohtaja Olli-Pekka Lyytikäisen paljastus, että Borussia on jättänyt Ringistä virallisen tarjouksen, levisi germaanimediassa laajalti. Aikaa sopimuksen solmimiseen ei ole enää montaa päivää, mikäli suomalaislupaus halutaan mukaan saksalaisseuran harjoitusleirille.

Mönchengladbachin joukkue palaa Saksaan lyhyeltä joulutauolta 3. tammikuuta. Harjoitusleiri pidetään 5.-12. tammikuuta Turkin Belekissä.

– Gladbachin valmentaja Lucien Favre haluaa aina kaikki pelaajat mukaan treenileirille alusta alkaen. Aikaa ei siis ole paljon, SuomiFutis.com-sivuston haastattelema arvostetun Kicker-lehden toimittaja Jan Lustig painottaa.

Tyyntä myrskyn edellä?