Äskettäin julkaistu Euroopan jalkapalloliiton (UEFA) Fair Play -rankingtilanne nostattaa odotuksia MYPA-leirissä.

Näyttää nimittäin hyvin mahdolliselta, että kesällä 2012 MYPA pelaisi taas mielenkiintoisia Eurooppa-liigan pelejä. Suomi on UEFA:n Fair Play rankingissa tällä hetkellä sijalla 2., kun kolmen parhaan maan joukkueet saavat paikan lopullisesti Eurooppa-liigassa kaudella 2012/13. Rankingin kärjessä on Norja ja Suomen perässä Hollanti.

MYPA:n toiminnanjohtaja Petri Tiainen uutisesta:

– Näyttäähän tilanne hyvältä MYPA:n kannalta. Harvoin on kait käynyt niin, että maat, jotka ovat tässä vaiheessa olleet heikommalla sijalla kuin 5., ovat enää nousseet kolmen parhaan maan joukkoon.

– Mikäs olisi mukavampi startti tuolloin juuri uudistetulle Saviniemen stadionin nurmelle kuin kova euro-cupin ottelu. Lopullinen tilanne selviää kuitenkin vasta toukokuussa, joten ollaan tilanteesta tällä hetkellä vain positiivisella mielellä. Uskon kuitenkin, että joukkue saa tällaisesta uutisesta paljonkin lisää virtaa harjoitteluun. Ja lisäähän uutinen aina mielenkiintoa seuraa kohtaan, niin yritysten, kannattajien kuin pelaajienkin keskuudessa, Tiainen lopettaa MYPAn verkkosivuilla.