Se oli tiedossa jo viime kaudella. PK-35 Vantaa verrytteli liiganousua ja tällä sesongilla sen on määrä toteutua. Liiga on seuran tavoite.

Jo entisestään kova vantaalaisjoukkue ei ole säästellyt pelimerkkejään, sillä uusina pelaajina ryhmässä ovat liigastatuksen omaavat John Weckström, Petri Oravainen, Jukka Santala ja Tomi Nyman. PK-35 Vantaan puheenjohtaja Markku Hynninen myöntää Kymppipaikka.fin haastattelussa, että korvaukset ovat kohdillaan, jos verrataan liigaan.

– Sanoisin niin, että ei näillä meidän korvauksilla pelkästään pysty kunnolla elämään. Korvaustaso uusien pelaajien myötä on hieman noussut, mutta se on aina kysymysmerkki, että mikä lasketaan sitten ammattilaiseksi. Kun vertaa tämän päivän Veikkausliigaan, niin on siellä varmasti huonommin palkattuja pelaajia kuin meillä, Hynninen paljastaa Kymppipaikka.fi-sivustolle.

Veikkausliiga on ollut pidemmän tähtäimen tavoite.

– Kyllä se on selkeä tavoite. Kun siirryimme Vantaalle, niin tavoite oli lähteä nousemaan. Nyt on neljäs vuosi menossa ja olemme saaneet rakennettua talouspohjaa kuntoon ja saaneet sitä kautta lisää pelimerkkejä. Nyt näyttää siltä, että tosissaan yritämme nousta.

Koko laajan haastattelun pääset lukemaan täältä!

//