Vaasan Palloseura on kiinnittänyt joukkueen mukana jo pitkään harjoitelleen nuoren maalivahdin, josta tulee raitapaita toisessa polvessa.

19-vuotias Juuso Kevari seuraa kulttimaineeseen lähes 250 VPS-ottelunsa aikana kohonneen isänsä Harri Kevarin jalanjäljissä liittyessään Vepsun edustusjoukkueeseen. Vepsuakin junioriuransa aikana edustanut nuorempi Kevari on viime vuosina torjunut hyvällä menestyksellä paikalliskilpailija FC Kiiston maalinsuulla.

Vepsun ja Kevarin solmima sopimus on yksivuotinen. VPS:n päävalmentaja Olli Huttunen kehuu Kevaria lahjakkaaksi nuoreksi maalivahdiksi.

– Hän näytti jo tuossa joulukuun aikana, että tietää mistä maalivahdin hommassa on kysymys. Huomaa, että hän on jo pelannut miesten pelejä, sen näkee kaikesta toiminnasta. Hän täydentää meidän maalivahtiosastoamme, ja pääsee Esa Kurjen hyvään oppiin. Siellä on mahdollisuus kehittyä edelleenkin.

Kevarin ohella VPS etsii Huttusen mukaan vielä lisävahvistuksia maalivahtiosastolle.

– Janne Henrikssonin tilanne on mikä on. Hänen kuntoutumisestaan on tietyt arviot, mutta koskaan ei tiedä, tuleeko jotakin takapakkia. Varmasti tulemme katsomaan vielä muitakin vaihtoehtoja, ja aiomme katsastaa myös yhden kokeneemman maalivahdin tässä kevään aikana, Oka kertoo Vepsun verkkosivuilla.

//