Jalkapallosivusto Kymppipaikka.fin haastattelema FC Hongan nigerialaisvahvistus Dudu on ehtinyt futisurallaan kokea monenlaista ja nähdä eksoottisiakin futismaita.

Loukkaantumiset ja viisumiongelmat ovat matkan varrella kaataneet useamman unelmapestin ja maaliahne pelaaja myöntää olevansa pettynyt nykytilaansa.

– Totta kai olisin odottanut pelaavani tällä hetkellä jossain muualla kuin Suomessa. Intian, Puolan ja Unkarin vuosina minulle ovat tarjonneet sopimusta New York Metro Stars, Kreikan suurseura Panathinaikos ja saman maan Panionios sekä belgialaiset Westerlo ja Roeselare, Dudu paljastaa.

26-vuotiaan nigerialaisen silmissä siintää varmasti edelleen suuntaaminen Suomea isommille peliareenoille, mutta se vaatii ensin onnistumista Honka-paidassa. Viime kausi kun meni piloille loukkaantumisen takia.

– Olin onnellinen päästessäni Honkaan ja varma siitä, että maaleja syntyy todella paljon. Kaikki kuitenkin romahti kun loukkaannuin, ja kausi oli itselleni iso pettymys. Muuten olen viihtynyt Suomessa todella hyvin. Tämä on rauhallinen maa, ja ihmiset ovat ystävällisiä, Dudu sanoo.

– Olen täydessä kunnossa, ja haluan tehdä ensi kaudella kaikkeni Hongan eteen. Aion työskennellä kovaa ja näyttää kaikille, että viime vuosi oli vain epäonninen sattuma. Haluan tehdä maaleja, voittaa pokaaleja ja sitä kautta piirtää isäni nimen historiankirjoihin, isänsä mukaan nimetty Dudu ilmoittaa Kymppipaikka.fi-sivustolla.

Lue Dudun huikea tarina kokonaisuudessaan täältä!