FC Inter vahvistaa joukkuettaan hollantilaisella Pim Bouwmanilla.

Seuran tiedotteen mukaan jo tammikuussa viikon Interin testissä ollut keskikenttäpelaaja solmi keskiviikkona kaksi seuraavaa kautta kattavan pelaajasopimuksen. Interin päävalmentaja Job Dragtsma on mielissään 21 vuotta viime kuussa täyttäneen maanmiehensä liittymisestä Interin riveihin.

– On hienoa, että saamme riveihimme pelaajan, jolla riittää näyttöhaluja. Hän viihtyi Suomessa hyvin tammikuun testijakson aikana ja pääsi jo tuolloin hyvin sisään joukkueeseen, iloitsee Dragtsma.

Dragtsman mukaan keskikenttäpelaaja Bouwman tuo viime kauden hopeajoukkueen keskikentälle erityisesti pallollista osaamista.

”Bouwman on tyypillinen ns. kymppipaikan pelaaja”

– Bouwman on tyypillinen ns. kymppipaikan pelaaja, jollaista meillä ei ole joukkueessa ollut. Hän haluaa palloa ja pyrkii aina jakamaan sitä eteenpäin. Tämä on erityisen tärkeää meidän pelitavassamme, korostaa Dragtsma.

Hollantilaispelaaja Bouwmanin sopimuksen myötä Interillä on kasassa kaikkiaan 17 edustusjoukkueen sopimuspelaajaa. Dragtsman mukaan joukkueella ei ole tällä hetkellä akuuttia tarvetta uusille pelaajille.

– Pelaajia on paljon markkinoilla. Pidämme, kuten aina, silmät auki uusien pelaajien suhteen, mutta akuuttia tarvetta pelaajahankinnoille ei ole, sanoo Dragtsma.

Bouwman siirtyy Interiin Hollannin liigan NAC Bredasta, jonka edustusjoukkueen kokoonpanossa hän oli vielä joulukuun viimeisellä kierroksella. Bouwman on pelannut kasvattajaseuransa NAC:n paidassa myös kahdessa liigaottelussa.