Suomalaishyökkääjä Jonne ”Arin poika” Hjelm on saanut itselleen uuden valmentajan, kun Saksan kolmosliigassa pelaava SV Wehen Wiesbaden palkkasi Peter Vollmannin joukkueen peräsimeen.

Vollmann on johtanut valmentajaurallaan jo kaksi seuraa (Hansa Rostock ja Eintracht Braunschweig) Saksan toiseksi korkeimmalle sarjatasolle. Eri saksalaisseurojen lisäksi luotsilla on valmentajakokemusta Ghanasta.

– Aion laatia harjoitukset niin, että pelaajat ovat pakotettuja valmistautumaan otteluihin intensiivisesti, Vollmann lupasi esittelytilaisuudessaan.

SV Wehen Wiesbaden erotti aiemman käskyttäjän Gino Lettierin keskiviikkona. Lettieri oli seuran päävalmentajana helmikuusta 2010 lähtien.

Joukkue majailee tällä hetkellä 20-joukkueisen kolmosliigan sijalla 13. Weheniläisillä on etumatkaa putoamisviivaan kahdeksan pisteen edestä.

Viime marraskuussa joukkueeseen liittynyt Hjelm on toistaiseksi saanut vastuuta kuudessa sarjaottelussa, joista kolmessa avauskokoonpanossa. Hyökkääjän maalitili on vielä avaamatta.