Teemu Pukki: "En tiennytkään, että osaan tehdä päällä maaleja"

Suomalaishyökkääjä Teemu Pukki teki sunnuntaina FC Schalken avausmaalin voittopelissä Hamburger SV:tä vastaan. Maali syntyi puskemalla, mikä sai kärkimiehen itsensäkin hymyilemään.

– En tiennytkään, että osaan tehdä päällä maaleja. Muistaakseni yhtä HJK-peliä lukuun ottamatta en ole koskaan aiemmin puskenut palloa sisään. Olen tietenkin onnellinen, että se onnistui nyt Bundesliigassa, Pukki nauroi lehdistön edessä ottelun jälkeen.

– Olen myös onnellinen, että tällä kertaa tein maalin, joka oli tärkeä koko joukkueelle.

Pukki viittasi edellisen viikon osumaan Freiburgissa, jossa maali oli ainoastaan kavennus lukemiin 1-2. Torstaina Schalke kohtaa Eurooppa-liigan jatkopelien toisessa osaottelussa Twenten.

– En ole edustuskelpoinen tuossa matsissa, mutta toivon, että joukkueeni hoitaa itsensä jatkoon. Sitten viikonloppuna toivon pääseväni jälleen itsekin tositoimiin.

Schalken seuraava liigamittelö on tulevana sunnuntaina vieraissa Kaiserslauternia vastaan. Mahdollisesti suomalainen nähdään tuolloin jälleen avauskokoonpanossa muodostamassa hyökkäyskolmikon Raulin ja Klaas-Jan Huntelaarin kanssa.

– On mahtavaa pelata heidän kanssaan. On todella helppoa pelata, kun on tuollaisia miehiä vierellä, Pukki hehkutti.