TPS-valmentaja maalitykistään: "Ei olisi ehkä saanut tällaista mahdollisuutta Helsingissä"

TPS:n päävalmentaja Marko Rajamäki on ainakin tähän asti ollut tyytyväinen uusiin vahvistuksiinsa.

Nigerialainen Kennedy Eriba, Jani Tanska, Aleksi Ristola ja Mikko Hyyrynen ovat sopeutuneet mainiosti Rajamäen miehistöön. Runsaasti maaleja paukuttaneen Ristolan kohdalla Rajamäki näkee, että ura ei olisi ehkä mennyt oikeaan suuntaan Helsingissä, jossa pelipaikat ovat tiukemmassa.

– Kaikki ovat päässet kuvioihin erittäin hyvin mukaan. Kennedy on ollut mukana tammikuun alusta asti ja Dennis Okaru on ollut hänelle suurena apuna. He ovat hieman erityyppisiä pelaajia, Kennedy on enemmän sellainen pitkien linjojen juoksija, Rajamäki sanoo TPS:n verkkosivuilla.

”Täällä hän saa vastuuta”

– Tanskan vahvuudet olivat tiedossa etukäteen ja hän sopii tähän joukkueeseen todella hyvin. Ristola ei olisi ehkä saanut tällaista mahdollisuutta Helsingissä, mutta täällä hän saa vastuuta. Hän on minulle tavallaan kaikkein tutuin pelaaja näistä uusista kavereista. Tiesin tasan tarkkaan millainen pelaaja tänne tulee.

– Hyyrynen on hieman eri tilanteessa kuin viimeksi Turussa. Perhe on kasvanut ja uutta haastetta tuovat myös jalkapallon ulkopuoliset työt. Mikko on fiksu pelaaja, joka löytää varmasti tasapainon näille asioille.

Liigacupin 1-lohkon varma voittaja TPS matkustaa alkulohkonsa viimeiseen otteluun tänään keskiviikkona Valkeakoskelle. Haka ja TPS ottavat mittaa toisistaan Valkeakosken Saharan keinonurmella ja ottelu alkaa klo 16.00. Ottelua on mahdollista seurata livenä Koskinet-sivuston kautta osoitteessa: www.koskinet.fi.


Lunasta 50€ ilmainen live-veto Huuhkajien EM-avaukseen! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista ja tee talletus.
  2. Lyö vähintään 1€ 1×2-veto Suomelle Liechtensteinia vastaan.
  3. Suomen voittaessa saat 50€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen EM-otteluun!