HIFK kiinnitti lupaavan maalintekijän

HIFK on julkistanut tuoreen pelaajasopimuksen.

Tuusulan Palloseurassa uransa aloittanut Matti Saari,17, on edustanut PK Keski-Uusimaata viimeisen kahden kauden ajan. Saari nousi ikäluokkansa edustustehtäviin syksyllä 2010 ja on pelannut sekä U17- että U18-maajoukkueessa, viimeksi Granatkin-turnauksessa Venäjällä tämän vuoden tammikuussa.

Keväällä 2011 ”Masa” leireili MyPa:n mukana, mutta päätyi aloittamaan edustustason pelinsä PK Keski-Uusimaan riveissä Kolmosessa. 16-vuotias hyökkääjä oli seitsemällä osumallaan joukkueensa kolmanneksi paras maalintekijä.

– Nyt tuntuu hyvältä lähteä kauteen; sopimusasiat ovat selvinneet ja meillä on hyvä joukkue kasassa! Tulin mukaan helmikuussa ja siinä vaiheessa en tiennyt joukkueesta oikeastaan mitään, mutta olin heti kiinnostunut ja ensimmäisten harjoitusten jälkeen into vain lisääntyi, sanoo Saari.

– Omalta osaltani tavoitteena on pelata mahdollisimman paljon ja saada onnistumisia sitä kautta. Toivottavasti myös HIFK pärjää sen myötä.

HIFK:n ja Matti Saaren sopimuksen pituus on 2+1 vuotta. Saari ottaa käyttöön pelinumeron 16. HIFK:n sopimuspelaajien lukumäärä on nyt 23.

Jalkapallon seuraamiseen saat lisäjännitystä Nordicbetin vetokohteilla. Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.