Saksan pelaajille EM-kisoihin tiukat Twitter- ja Facebook-säännöt

Valioliigassa rästipeli West Ham - Liverpool! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Saksan maajoukkueen EM-kisoihin valmistautuneen ryhmän pelaajille on asetettu tiukat ohjeet Twitterin ja Facebookin käytöstä. Säännöstö on annettu myös sekä kirjallisesti että suullisesti pelaajien agenteille.

– Mikäli pelaaja ottaa itsestään kuvan hotellin parvekkeella ja laittaa kyseisen kuvan sitten Facebookiin, niin se on ihan ok. Mutta meidän on pidettävä huolta, ettemme menetä yksityisyyttämme ja ettei joukkuehenkemme kärsi, maajoukkueen manageri Oliver Bierhoff selittää Bild-lehdelle.

– Yhdenkään pelaajan ei pidä olla peloissaan siitä, että julkisuuteen pulpahtaa jotain, mitä hän ei halua sinne tulevan.

Saksan edustusmiehistön entinen hyökkääjä listaa asioita, joita pelaajat eivät saa kirjoittaa Twitter-tileilleen, Facebookiin tai muuallekaan kisojen aikana.

– Joukkueen kokoonpanosta tai loukkaantumisista ei saa mitään vuotaa pelaajien kautta eteenpäin. Emme salli negatiivisia kommentteja vastustajajoukkueista, erotuomareista, vastapelaajista tai kanssapelaajista, Bierhoff kertoo.

Saksan jalkapalloliiton linjauksen mukaan pelaajat eivät myöskään saa kirjoittaa kolumneja tai pitää päiväkirjaa, mikäli niillä harrastetaan taloudellisia intressejä.

Luotettava peliyhtiö bet-at-home on yksi Alexander Ringin seuran pääsponsoreista.
Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

Valioliigassa rästipeli West Ham - Liverpool! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!