Saksan pelaajille EM-kisoihin tiukat Twitter- ja Facebook-säännöt

© Kuva:
Bournemouth taistelee Tottenhamia vastaan sarjapaikastaan! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Saksan maajoukkueen EM-kisoihin valmistautuneen ryhmän pelaajille on asetettu tiukat ohjeet Twitterin ja Facebookin käytöstä. Säännöstö on annettu myös sekä kirjallisesti että suullisesti pelaajien agenteille.

– Mikäli pelaaja ottaa itsestään kuvan hotellin parvekkeella ja laittaa kyseisen kuvan sitten Facebookiin, niin se on ihan ok. Mutta meidän on pidettävä huolta, ettemme menetä yksityisyyttämme ja ettei joukkuehenkemme kärsi, maajoukkueen manageri Oliver Bierhoff selittää Bild-lehdelle.

– Yhdenkään pelaajan ei pidä olla peloissaan siitä, että julkisuuteen pulpahtaa jotain, mitä hän ei halua sinne tulevan.

Saksan edustusmiehistön entinen hyökkääjä listaa asioita, joita pelaajat eivät saa kirjoittaa Twitter-tileilleen, Facebookiin tai muuallekaan kisojen aikana.

– Joukkueen kokoonpanosta tai loukkaantumisista ei saa mitään vuotaa pelaajien kautta eteenpäin. Emme salli negatiivisia kommentteja vastustajajoukkueista, erotuomareista, vastapelaajista tai kanssapelaajista, Bierhoff kertoo.

Saksan jalkapalloliiton linjauksen mukaan pelaajat eivät myöskään saa kirjoittaa kolumneja tai pitää päiväkirjaa, mikäli niillä harrastetaan taloudellisia intressejä.

Luotettava peliyhtiö bet-at-home on yksi Alexander Ringin seuran pääsponsoreista.
Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Bournemouth taistelee Tottenhamia vastaan sarjapaikastaan! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!