Valmentaja selittää syyt Teemu Pukin penkkikomennuksille

Syksyn peliminuutit FC Schalken riveissä lupasivat Teemu Pukille hyvää, eritoten kun kolme viimeistä ottelua ennen talvitaukoa sujuivat avauskokoonpanossa.

Uusi vuosi ja uudet kujeet. Ikävä kyllä kuluva kevätkausi 2012 ei ole jatkunut suomalaishyökkääjän kannalta valoisissa merkeissä. Valmentaja Huub Stevens istutti Pukin penkille ja tarjoili lähinnä jämäminuutteja, jos niitäkään.

Ainoastaan kerran Huuhkaja-kärki on kevään aikana ollut Schalken avauskokoonpanossa. Tuolloinkin Pukki laukoi jo toisessa peräkkäisessä ottelussa maalin, mutta löysi itsensä jälleen osumaputken jälkeen vaihtopenkiltä – Schalke-fanien päinvastaisista vaatimuksista huolimatta.

– Olen iloinen, että fanimme pitävät Pukista noin paljon. En kuitenkaan valmentajana voi tehdä päätöksiä kannattajien mieltymysten mukaan. Jos esimerkiksi Ciprian Marica on viikon ajan harjoituksissa hyvässä vireessä, annan hänen pelata, Stevens selittää mediatalo Bauerin haastattelussa.

Hollantilaisluotsi mainitsee tässä yhteydessä varmasti tarkoituksella fanien hampaissa olevan Marican nimen. Haastattelijan kysyessä suoraan syitä Pukin vähäiseen peliaikaan, löytyy Stevensiltä seuraavat perustelut:

– Hän ei ole ollut treeneissä riittävän hyvä, hän on yhä suorituksissaan liian ailahtelevainen. Minä seuraan tarkkaan, mitä pelaajat tekevät harjoituksissa. Sen jälkeen teen päätökset, jotka mielestäni ovat parhaaksi joukkueelle.

Luotettava peliyhtiö bet-at-home on yksi Alexander Ringin seuran pääsponsoreista.
Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!