Espanja voitti alkulohkonsa ennen Italiaa. Kolmen ottelun saldo oli kaksi voittoa ja tasapeli. Italia ja Kroatia haastoivat joukkueen tosissaan, mutta Espanja sai tiukoista peleistä tarvittavan tuloksen.

Pelaa Espanja-Ranska NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,75 – 3,45 – 5,05
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

– Me onnistuimme voittamaan lohkomme ja se oli tärkeä asia itseluottamuksellemme. Nyt meidän täytyy vain ottaa rauhallisesti, koska tärkeät pelit ovat vasta edessä, Kroatiaa vastaan 1-0-voittomaalin tehnyt Jesus Navas kertoi Uefa.com:n haastattelussa.

Espanja kohtaa lauantain puolivälieräottelussaan Ranskan, jonka pelit ovat sujuneet vaihdellen. Navas kuitenkin tiedostaa vastustajan vaarallisuuden ja sen, että aiemmilla peleillä ole enää mitään merkitystä.

– Mielestäni heillä on vahva joukkue ja he ovat muutenkin yhtenäinen porukka. Heillä on erittäin vaarallisia hyökkääjiä, kuten Karim Benzema, Franck Ribery ja Samir Nasri, joiden kanssa pitää olla tarkkana.

Pelaa Espanja-Ranska NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,75 – 3,45 – 5,05
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!