Vuoden 1990 MM-kisojen maalitykki, Italian maajoukkueen entinen huippukärki Salvatore Schillaci haluaa nähdä yhden muutoksen Italian avauskokoonpanoon, kun joukkue kohtaa tänään Kroatian klo 19.00.

Antonio Di Natalen pitää olla avauksessa, se on ensimmäinen asia. Italian päävalmentajan Cesare Prandellin pitää sen jälkeen miettiä, kumpi on parempi kaveri vierelle, Mario Balotelli vai Antonio Cassano, Schillaci kertoo Football-Italia.net-sivustolla.

Di Natale tuli vaihdosta kentälle Mario Balotellin tilalle Espanjaa vastaan, teki Italian ainokaisen ja oli erittäin lähellä toistakin osumaa.

– Hän on pelaaja, joka pystyy tekemään maalin ensimmäisellä yrityksellään. Hänellä on luonnetta, kokemusta, huipputekniikka ja hän on tehnyt todella paljon maaleja viimeisten kausien aikana Italiassa.

Udinesea Italian liigassa edustava Di Natale oli Italian liigan maalikuningas kausina 2009-10 ja 2010-11. Viime kaudella hän oli maalipörssin kolmannella sijalla. Udineselle hän on tehnyt 135 maalia 264 ottelussa. Italian paidassa on syntynyt 12 osumaa 38 pelissä, vaikka hän on joutunut usein tyytymään vaihtomiehen rooliin.

Pelaa Italia-Kroatia NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 2,32 – 3,x20 – 3,15
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!