Ykköstä johtava RoPS jatkoi pisteiden haalimista sunnuntaina voittamalla kotikentällään FC Viikingit maalein 2-0. Voitosta huolimatta rovaniemeläiset eivät olleet alkuunkaan tyytyväisiä omiensa esityksiin.

– Tämä oli heikoin kotipelimme. Meno oli kuritonta. Ymmärrän, että tulee huonoja päiviä, mutta silloinkin voi aina juosta. Olimme rutiinitasoa alempana ja lopputulos kertoo vain sen, että yksilöt pystyvät tekemään tulosta. Joukkueena pitää pystyä parempaan, kapteeni Tuomo Könönen kertaa koitosta seuran www-sivuilla.

Päävalmentaja Kari Virtanen oli samoilla linjoilla luottopuolustajansa kanssa.

– Tästä on annettava kreditit myös hyvälle vastustajalle. Toivottavasti tämä ei näy keskiviikkona, luotsi viittasi tulevaan vierasotteluun AC Oulua vastaan.

Kentällä nähtiin myös vihdoin ja viimein Suomessa debytoinut El Salvadorin maajoukkuemies Victor Turcios. Maansa MM-karsintapeleistä viikko sitten palannut puolustaja kohtasi reissullaan esimerkiksi Meksikon ja Manchester Unitedin kärkimiehen Javier Hernandezin, joten pelurilla on varmasti riittänyt totuttelemista takaisin Pohjolaan.

– Hän tuli peliin erittäin hyvällä asenteella. Vielä kun Turcios oppii kieltä, hänestä on varmasti apua joukkueelle, kapteeni Könönen kehui joukkuekaveriaan.

Unibet tarjoaa EM-futikseen runsaasti mielenkiintoisia ja tuottoisia erikoisvetoja!
Kuittaa 100 euron bonus avaamalla pelitili tästä!