Suomen A-maajoukkueen entinen hyökkääjä Shefki Kuqi uskoo, että Hollannilta voidaan odottaa tänään todellista maaliryöppyä.

– Hollannin esitys Tanskaa vastaan oli yksi kisojen parhaista tähän mennessä, joukkue ei vaan saanut mistään sisään. Tällaisissa kisoissa maalihanat pitää saada auki nopeasti. Jos Hollanti jatkaa samalla tavalla, sillä on ehdottomasti hyvä mahdollisuus iskeä maaleja myös Saksaa vastaan.

– Maalintekovoimaa löytyy joka puolelta kenttää, ja toisena iltana maaleja tulee helposti 3–4, kuten on nähty. Joukkue pelaa hienoa futista, mutta kyllä siellä voisi välillä siirrellä palloa nopeammin, Kuqi arvelee peliyhtiö Unibetin tiedotteessa.

”Sheriffi” odottaa myös Saksan parantavan.

– Saksalaiset tekivät ensimmäisessä pelissään tarvittavan, ei mitään erikoista. Mutta joukkue oli taas tyypillisen tehokas, voittomaalia osasi odottaa. Saksa tietää Hollannin vahvuudet, ja pelaa varmasti paremman pelin. Hollannilla on kuitenkin hyvä sauma ottaa pakkovoitto. Vastakkain on kaksi samankaltaista taitavaa ja pallollista joukkuetta, eikä kummankaan voitto olisi yllätys, Kuqi pohjustaa illan kiihkeää peliä.

Hyökkääjä ei usko Hollannin joukkueen sisäisiin kärhämiin.

– En usko, että siellä on varsinaisia riitoja, ainakaan egojen takia. On se vaikeaa valmentajallekin, kun joukkue on erityisesti hyökkäyksessä täynnä loistokauden pelanneita tähtiä, joista kaikki haluavat pelata. Mutta pelaajavalinnat riippuvat aina myös vastustajasta, Huntelaar on toisena iltana parempi valinta kuin van Persie.

Unibet tarjoaa otteluun Saksa-Hollanti noin sata vetokohdetta ja livevetoja!
Kuittaa 100 euron bonus avaamalla pelitili tästä!