Tanska kohtaa tänään klo 19.00 alkavassa B-lohkon kamppailussa Portugalin. Portugalilla on selkä seinää vasten Saksa-tappionsa jälkeen. Tanska pääsee otteluun Hollanti-voittonsa ansiosta hieman pienemmin painein.

Tanskan päävalmentajan Morten Olsenin mielestä joukkueelle jäi kuitenkin runsaasti parannettavaa avauspelistä, vaikka voitto tulikin.

– Meidän pitää olla kaiken kaikkiaan parempia kuin Hollanti-pelissä. Häviät tai voitat, niin pelissä on kohteita, joita pitää parantaa. Meilläkin oli tiettyjä asioita, joihin en ollut tyytyväinen, Olsen kertoi Fourfourtwo.com:n mukaan Tanskan lehdistötilaisuudessa.

– Tämä joukkue on hyvä, koska se on kypsä. Pelaajat uskaltavat katsoa peiliin ja korjaamaan asiat, mitkä eivät edellisessä pelissä onnistuneet.

Joukkueet olivat myös samassa EM-karsintalohkossa. Lohkon voittajana kisoihin pääsi Tanska ja Portugali puolestaan varmisti kisapaikan jatkokarsinnan kautta. Tanskalaisilla on näin ollen pieni henkinen yliote peliin lähdettäessä.

Joukkueet kohtasivat edellisen kerran viime vuoden lokakuussa. Tanska voitti kotikentällään 2-1. Ottelun ratkaisupelaaja oli Tanskan laitapakki Michael Silberbauer, joka piti Portugalin Cristiano Ronaldon kurissa. Olsen oli vaitonainen, aikooko hän lähteä samalla ajatuksella myös tulevaan kamppailuun.

Pelaa Tanska-Portugali NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 4,30 – 3,50 – 1,85
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!