Hakan riveissä vaihtopenkin puolelta kaksi viimeisintä ottelua seurannut Kert Kütt jatkaa valkopaitojen riveissä loppukauden ajan, kertoo seuran verkkosivut.

Saku Pesosen epävarma loukkaantumistilanne on päätöksen taustalla. Pesonen on pelannut Hakan maalilla tällä kaudella vain kolmessa ottelussa. Koska vahdin toipumisaikataulu on epäselvä, halusivat koskilaiset turvata maalivahtitilanteen.

– Kütt on meillä loppukauden ajan ja Sakun tilannetta katsotaan taas kuukaudella eteenpäin, että joutuuko hän menemään leikkaukseen, Hakan päävalmentaja Sami Ristilä kommentoi seuran nettisivuilla.

– Tällä kertaa kyseessä on eri polvi kuin mikä aiemmin ja pyrimme katsomaan josko se parantuisi ihan levolla. Ratkaisu menee elokuulle, että joudutaanko polvi leikkaamaan vai paraneeko se muuten, luotsi jatkaa.

Hakan päätorjuntavastuuta on tällä kaudella kantanut Ville Kauppinen.

Karvosen tilanne edelleen epäselvä

Italialaisen Taranton riveistä Hakassa lainalla olleen Jusu Karvosen lainsopimus Hakan kanssa päättyi kuun vaihteessa. Hänen tilanteensa on edelleen epäselvä.

– Karvosen tilanne on edelleen auki. Emme tiedä mikä tilanne Taranton kanssa emmekä voi asialle tehdä mitään sitä ennen. Hän ei kuitenkaan tällä hetkellä pysty edustamaan meitä, sillä hänen laina-aikansa päättyi, Ristilä selvittää.

Nyrkkeilyn raskaan sarjan titteliottelu Klitschko vs. Thompson lauantaina 7. heinäkuuta!
Amin Asikaisen selostamana ilmaiseksi Unibet TV:ssä! Rekisteröidy tästä!