FC Inter osoitti Veikkausliigassa sunnuntaina, ettei torstainen Eurooppa-liigan 2. karsintakierroksen 1-1-vierastasapeli paina enää jaloissa. Turkulaisryhmä nappasi KuPSista komean 6-0-vierasvoiton.

– Lopputulos sen kertoo, että me oltiin hyvin liikkeellä heti ottelun alusta alkaen. Pari ensimmäistä maalia ratkaisi ja tämä oli hyvä peli meiltä. On kiva tehdä maaleja, kun yleensä en pääse niitä tekemään. Me on palauduttu hyvin Hollannin-reissusta ja siellä saavutettu 1-1-lopputulos antoi uskoa meidän pelaamiseen, keskikenttäpelaaja Joni Kauko vetää yhteen Veikkausliigan kotisivuilla.

Interin valmentaja Jami Wallenius oli myös tyytyväinen suojattiensa esitykseen.

– Pelaajat tietävät sen tavan millä meidän pitää pelata ja koko joukkue pelasi tänään tasapainoisen pelin. Alussa peliä vähän haisteltiin molemmin puolin pitkän matkustamisen jälkeen. Tarkoituksenamme oli kierrättää pelaajia, sillä kansainvälisen pelin rasitus on iso ja kansainvälinen peli syö niin paljon enemmän energiaa kuin normaali Veikkausliigapeli. Pelaajat tekivät tänään sen mikä pitikin tehdä ja tämä oli meiltä tasapainoinen peliesitys, Wallenius veistelee samaisella sivustolla.

Lyö Betssonille 25 euron riskitön ensiveto! Nappaa myös 100 euron bonus!
Jos riskitön veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!