Iso-Britannia jäi aseettomaksi Brasiliaa vastaan – "Parannamme Olympialaisissa"

© Kuva: Getty Images
Jatkaako West Ham nousuaan? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Ison-Britannian olympiajoukkue hävisi perjantaina Middlesbroughissa pelatussa ainoassa kisoihin valmistavassa ottelussaan Brasilialle 2-0. Brasilian maalit teki Englannin Valioliigassa Tottenhamissa ammattiaan harjoittava Sandro sekä nuori tähtipelaaja Neymar rangaistuspotkusta.

Brasilia muutenkin oli selkeästi hallitsevampi osapuoli. Britit saivat vain yhden laukauksen maalia kohti koko ottelun aikana Brasilian kahtatoista vastaan. Britannia pelasi vahvimmalla kokoonpanollaan, mukana mm. walesilaiset Ryan Giggs ja Craig Bellamy sekä Chelsea-kärki Daniel Sturridge.

Brittien päävalmentajana toimiva Stuart Pearce lupaili ottelun jälkeen, että joukkueen otteet paranevat, kun olympiapelit käynnistyvät ensi viikon torstaina Senegalia vastaan.

– Ensi viikko on tärkein viikko meille. Brasilia oli edellä kunnossa ja joukkueen yhtenäisyydessä, Pearce kertoi BBC Sport:lle.

Senegalin lisäksi Brittien kanssa samassa alkulohkossa pelaavat Arabiemiraatit ja huippukova Uruguay, jonka joukkueessa pelaavat mm. hyökkääjätähdet Napolin Edinson Cavani ja Liverpoolin Luis Suarez.

Avausottelun merkitys Pearcen suojateille on valtava, kun vain kaksi joukkuetta jatkaa lohkosta jatkopeleihin.

– Haluamme ottaa tästä pelistä positiiviset asiat mukaan – syöttöpelimme toimi hyvin hyökkäyskolmannekselle asti. Uskon, että sekin ratkeaa, kun pelaajien kunto nousee kisoihin mennessä.

Lyö Betssonille 25 euron riskitön ensiveto! Nappaa myös 100 euron bonus!
Jos riskitön veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Jatkaako West Ham nousuaan? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!