Kuopion Palloseura eteni torstaina Eurooppa-liigassa kolmannelle karsintakierrokselle. Joukkue hävisi toisen osaottelun israelilaista Maccabi Netanya FC:tä vastaan lukemin 0-1 mutta eteni jatkoon vierasmaalisäännön turvin. Yhteistulokseksi tuli 2-2.

KuPS-puolustaja Tero Taipale tunnelmoi jatkoonpääsyä Veikkausliigan nettisivuilla monisanaisesti.

– Ensimmäinen jakso meni kuten me kuvittelimme sen menevänkin. Toisella jaksolla Maccabi yllättäen väsähti, meidän joukkue sen sijaan syttyi pelaamaan toisella jaksolla. Tämä oli yhden maalin peli, jossa yksi maali muuttaa ottelun luonteen heti. Tämä oli meiltä täysin ansaittu jatkoonmeno.

– Maccabi tuli nopealla lyhytsyöttöpelillä, mutta me saatiin se hyvin katkottua. Laidoilla meillä ei ollut mitään hätää. Me kiihdytettiin Ladalla selvästi vastustajan Mersusta ohi ja omalla pelaajaurallani tämä menee suurimpien voittojen joukkoon, Taipale ilakoi.

KuPS kohtaa kolmannella karsintakierroksella turkkilaisen Bursasporin. Ensimmäinen osaottelu pelataan Kuopiossa torstaina 2.8. ja toinen osaottelu Turkissa viikkoa myöhemmin 9.8.

Lyö futikseen NordicBetille 50 euron riskitön veto! Kuittaa myös 100 euron bonus!
Jos riskitön veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!