OPS kärsi lauantaina Ykkösessä tylyn 0-3-tappion sarjakärki RoPSille. OPS-koutsi Luiz Antonio ei lähtenyt selittelemään lopputulosta.

– Ei ollut mitään saumaa. Ensimmäinen jakso (0 – 0) oli ihan ok, mutta toisella jaksolla RoPS oli aivan eri luokan joukkue: liikkuvampi, nälkäisempi ja päättäväisempi maalipaikoissa, Antonio tunnustaa seuran nettisivuilla.

OPS-luotsin mielialaa synkensi edelleen joukkueen kokoonpanohuolet. Joukkueesta pois potkitun Vladislav Viricin tilalla testattiin lauantaina 30-vuotiasta skotlantilaista keskikenttäpelaajaa Stuart Kellyä. Kelly saapui vasta perjantaina Bangkokista Ouluun.

Antonio toivookin, että aikaero vielä vaikuttaa kahden viikon testijaksolla olevaan maailmanmatkaajaan.

– Haluan todella toivoa, että matkaväsymys vaivasi häntä launtaina. Se on fakta, että me tarvitsemme pelaajia tänne ja nopeasti.

OPS sai ottelussa jobinpostia myös loukkaantumisten muodossa. Kenniel Hyde ja Luizao joutuivat jättämään kentän vaivojen vuoksi. Lisäksi Iiro Vandell sai korttitilinsä täyteen, mikä tietää huilia ensi lauantain vierasottelusta FC Hämeenlinnaa vastaan.

Lyö futikseen NordicBetille 50 euron riskitön veto! Kuittaa myös 100 euron bonus!
Jos riskitön veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!