Huuhkajien kärkipelaaja ja Veikkausliigan ex-maalikuningas Timo Furuholmin tilanne Saksan Bundesliigaseura Fortuna Düsseldorfissä ei näytä hyvältä.

Fortuna kiinnitti tänään maanantaina ensi kaudeksi ukrainalaisen keskushyökkääjä Andrei Voroninin, joka tulee vuoden lainapestille venäläisestä Dinamo Moskovasta. Voroninin, jolla on jo aiempaa Bundesliigakokemusta, siirron vahvistaa Dinamon verkkosivut.

Düsseldorfilaisjoukkueen päävalmentaja Norbert Meier tuntee ukrainalaispelaajan jo yhteisiltä ajoilta Mönchengladbachista. Viime kaudella Voronin pelasi moskovalaisseurassa 37 peliä tehden 11 maalia ja antaen 10 syöttöä. Voronin menetti kuitenkin sesongin lopussa avauskokoonpanon paikan. Lopputulemana Dinamo-käskijä Sergei Silkin passitti kärjen nuorisojoukkueeseen ja Voronin vaati jo toukokuussa seuranvaihtoa.

Saksalaismedian mukaan Furuholmin tilanne ei ole hyvä eikä hän ole ”atleettisesti hyvässä kunnossa”. Furuholmilla tekee suuria vaikeuksia mahtua Fortunan ensi kauden pelaavaan miehistöön ja edessä saattaa olla siirto toiseen seuraan.

Lyö futikseen NordicBetille 50 euron riskitön veto! Kuittaa myös 100 euron bonus!
Jos riskitön veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!