AC Milan on tehnyt pikaisia hankintoja joukkueen katastrofaalisen Serie A -avauksen jälkeen. Kesällä mm. Zlatan Ibrahimovicin ja Antonio Cassanon lähdöistä heikentynyt Milan kärsi nolon 0-1-kotitappion avauskierroksella Sampdorialle.

Pelaa Bolognan-AC Milan Betssonille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 3,35 – 3,20 – 2,20
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

Pisteenä i:n päälle Milan menetti ottelussa brassitähtensä Robinhon kuukaudeksi sairastuvalle, missä jo toinen kärkipelaaja Alexander Pato oli entuudestaan. Pato palasi viikko ennen liigakautta pelatussa Trofeo Berlusconissa kentille puolen vuoden tauon jälkeen, mutta loukkaantui heti uudestaan.

Milan on paikannut kiireellä hyökkäyspään aukkoja hankkimalla AS Romasta ex-barcapelaaja Bojan Krkicin koko kauden kestävällä lainasopimuksella. Krkic siirtyi viime kesän Barcelonasta Romaan kahden vuoden sopimuksella, minkä jälkeen Barcelonalla on takaisinosto-oikeus pelaajaan.

– Se on virallista nyt, olen menossa Milaniin, Krkic kertoi Rooman lentokentällä toimittajille Football-italia.net:n mukaan.

Lisäksi Milan hankki pysyvällä siirrolla 17-vuotiaan M’baye Niangin Ranskan liigan Caenista kolmen vuoden sopimuksella. Niang teki viime vuonna viisi maalia Ranskan liigassa.

AC Milan kohtaa lauantaina Bolognan, joka aloitti oman kautensa 0-2-tappiolla Chievolle.

Pelaa Bolognan-AC Milan Betssonille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 3,35 – 3,20 – 2,20
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!