FC Hämeenlinna kamppailee tiukasti paikastaan Ykkösessä. Joukkue on neljän pisteen takaa-ajoasemassa säilyjän paikalla olevia OPS:ia ja FC KooTeePeetä perässä, kun kahdeksan kierrosta on pelaamatta.

Joukkueen alkukausi oli katastrofaalinen, mutta kesällä on mennyt jo paremmin, vaikka voitot ovatkin karttaneet joukkuetta. Lauantaina vastaan tulee sarjakärki RoPS ja paperilla peli näyttää selvältä, mutta isännät jaksavat uskoa mahdollisuuksiinsa.

– Fakta on, että kyllä RoPS jossain vaiheessa häviää. Se päivä on suurella todennäköisyydellä lauantaina, loukkaantumisestaan toipunut puolustaja Tatu Mäkelä täräyttää FC Hämeenlinnan kotisivuilla.

– Kotipelissä haastettiin ihan tasaisesti, mutta hävittiin lopulta isoihin virheisiin.

RoPS johtaa sarjaa peräti 14 pisteen erolla ja on käytännössä erittäin lähellä liiganousun varmistamista. FC Hämeenlinnassa tiedetään vastustajan laadukkuus, mutta uskotaan myös omaan tekemiseen.

– Heillä on todella kova rutiinitaso joukkueena, vaikka erot eivät välttämättä muuten ole niin suuria. Alakertamme on ollut todella hyvässä tikissä, joten uskon RoPS:n yläkerran sulavan lauantaina. Jokaisen pitää kaivaa sydän esiin, sitä tässä nyt tarvitaan.

Nyt 100 euroa ILMAISEKSI vedonlyöntiin – futikseen tai muihin kohteisiin!
Avaa pelitilisi tästä ja hyödynnä huikea tarjous!