FF Jaro on hankkinut taustajoukkoihinsa mentaalisen valmentajan. Christoph Treier saapuu Pietarsaareen tuleviksi viikoiksi auttamaan pelaajia stressin käsittelyssä.

Treierin ansioluettelo on vakuuttava; hän on työstänyt maailmanluokan urheilijoita, niin Suomesta kuin myös muualta maailmasta. Joukkuelajeissa Treier auttaa useita eri lajien seuroja. Mies on niittänyt myös mainetta liike-elämässä yritysvalmentajana.

Jaron päävalmentaja Alexei Eremenko on avoin uusille tuulille.

-Minä halusin Treierin tänne auttamaan pelaajia rentoutumaan, jotta he saisivat itsestään irti koko potentiaalinsa. Pelimme on kulkenut hyvin, mutta tappioiden myötä on itseluottamus tippunut. Olen aina ollut sitä mieltä että psykologia on iso osa jalkapalloa ja hän on sen alan ammattilainen, Eremenko valottaa seuran nettisivuilla.

– Meillä on alueellamme käytössämme maailmanluokan tämän alan valmentaja. Tietenkin haluamme käyttää tätä voimavaraa. Treier on tehnyt töitä lukuisien huippu-urheilijoiden kanssa ympäri maailmaa menestyksellisesti ja kaikilla on hänestä todella positiivisia kokemuksia. Itsekin olen ollut kuuntelemassa hänen luentojaan useamman kerran, luotsi jatkaa.

Nyt 100 euroa ILMAISEKSI vedonlyöntiin – futikseen tai muihin kohteisiin!
Avaa pelitilisi tästä ja hyödynnä huikea tarjous!