HJK kohtaa Glasgow Celticin Mestarien liigan 3. kierroksen ratkaisevassa toisessa osaottelussa Töölön jalkapallostadionilla huomenna keskiviikkona. Helsinkiläiset hävisivät ensimmäisen osaottelun vieraskentällä viime viikolla lukemin 1-2, mutta ottelupari on kaikkea muuta kuin ratkennut.

Pelaa HJK-Celtic Betssonille 25 euron riskitön veto kertoimilla: 2,85 – 3,25 – 2,25
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

Celtic-fanit ymmärtävät myös ottelun tärkeän panoksen, joten Glasgow´sta Suomeen saapuu runsaslukuinen kannattajalauma.

– Heidän (Celticin) kannattajia tulee noin 400, HJK:n toimitusjohtaja Kari Haapiainen kertoi tiistaina lehdistötilaisuudessa.

Fanien määrä on jonkin verran pienempi kuin mitä etukäteen seuralle oli varattu. Näin ollen stadionin pohjoispäätyyn on tarjolla lisälippuja.

– Muilta osin stadionin liput ovat loppuunmyyty. Kerroimme aikaisemmin, että kun saamme tiedon Celtic-kannattajien määrästä, vapautamme sitten liput myyntiin. Kaikki paikat mitä heiltä jää yli ja mitä turvapuoli antaa myöten, ne pannaan tänään illalla myyntiin. Tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

– Joitakin lippuja, päätylippuja lähinnä, tulee myyntiin ja ehkä joku hajapaikka muualta, Haapiainen valottaa.

Katsomo sinivalkoiseksi

Viime viikon keskiviikkona Celtic Parkilla 50 000 skotlantilaiskannattajaa täyttivät stadionin vihreävalkoisin värein ja kannustivat hurjasti suosikkiaan.

HJK kannustaa nettisivuillaan fanejaan vastaamaan skottien haasteeseen ja pukeutumaan keskiviikkona sinivalkoisiin väreihin.

– Meillä on noin 10 000 katsojaa paikalla – ja kaikki sinivalkoiseksi! Haapiainen päätti osuutensa lehdistötilaisuudessa.

HJK ja Celtic iskevät yhteen klo 20.00 alkaen.

Pelaa HJK-Celtic Betssonille 25 euron riskitön veto kertoimilla: 2,85 – 3,25 – 2,25
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!