MYPA on ollut yksi kauden yllättäjäryhmistä. Pohjasakkaan arvioitu joukkue on pelannut mahtavan kauden jo tähän mennessä. Pieni suvantovaihe iski kesällä, mutta jälleen pisteitä on kertynyt hyvää vauhtia.

Pelaa MYPA-IFK Mariehamn Betssonille 25 euron riskitön veto kertoimilla: 2,30 – 3,35 – 2,95
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

Yhtenä isona tekijänä joukkueen hyvissä esityksissä on ollut kärkipelaaja Pekka Sihvola. Sihvola siirtyi joukkueeseen täksi kaudeksi , ja 28-vuotias kärkimies on noussut liigan maalintekijäeliittin yhdeksällä maalilla.

– Täytyy olla ihan tyytyväinen, kun olen tähän mennessä tehnyt yhtä paljon maaleja kuin koko viime kaudella Hakassa yhteensä. Tavoitteenani oli tehdä tällä kaudella enemmän maaleja ja se on ihan hyvällä mallilla tällä hetkellä, Sihvola kertoo Veikkausliigan kotisivuilla.

Sihvola uskoo, että myös MYPA:llakin on oma sana sanottavana mitalitaistelussa vaikka pelaajamateriaalin laajuus ei ehkä ole muiden kärkiryhmien tasoa.

– Mikään joukkue ei ole karannut niin kuin HJK viime vuonna ja se on pitänyt liigan mielenkiintoisena. Kukaan ei voi olla varma sijoituksestaan missään vaiheessa. Pienellä voittoputkella saattaa nousta kärkitaisteluun, kun taas pienellä tappioputkella saattaa pudota putoamistaisteluun.

MYPA kohtaa maanantaina toisen yllättäjäjoukkueen IFK Mariehamnin kotikentällään.

Pelaa MYPA-IFK Mariehamn Betssonille 25 euron riskitön veto kertoimilla: 2,30 – 3,35 – 2,95
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!