Norjan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava Alta IF tähyilee kahta suomalaispelaajaa Toni Lindbergiä ja Ville Tauloa. Asiasta kertoo norjalainen paikallislehti Altaposten.

Lindberg, 26, on pelannut kuluvalla kaudella uzbekistanilaisen Mashʼal Muborakin riveissä. Ennen ulkomaankeikkaansa toppari edusti MYPA:a kausina 2008-2011.

Ville Taulo, 26, puolestaan on esiintynyt tällä kaudella Veikkausliigassa FC Lahden riveissä lainasopimuksella. Hänen pestinsä umpeutui heinäkuussa. Tiettävästi pelaajan italialainen sopimusseura Taranto ei voi talousvaikeuksien takia pitää miestä riveissään, kuten jo aiemmin kerroimme.

– Minun täytyy myöntää, etten tunne uzbekistanilaista jalkapalloa kovin hyvin, päävalmentaja Rune Berger pohtii siirtorumbaa lehdelle ja myöntää, että siirtokuviot saattavat ottaa aikansa.

Altalaisseura testasi heinäkuussa jamaikalaista Rohan Reidia ja senegalilaista Mouhamed Foula Daboa, mutta he eivät onnistuneet vakuuttamaan valmennusjohtoa.

– Uskomme Taulon olevan parempi vaihtoehto kuin nuo kaksi. Meillä on myös hyviä kokemuksia toisista seurassa olleista suomalaispelaajista.

Lyö futikseen NordicBetille 50 euron riskitön veto! Kuittaa myös 100 euron bonus!
Jos riskitön veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!