76 päivää ja 12 ottelua se kesti, mutta nyt laskenta on ohi. OPS katkaisi lauantaina voitottoman putkensa Ykkösessä vierasottelussa FC KooTeePeeta vastaan. Ensimmäistä otteluaan oululaisseurassa pelannut Leandro Costa laukoi ottelun 1-0-voittomaalin.

Brassihyökkääjä ei ollut ainoa lauantai-illan debytantti. Kauden loppuun asti oululaisseurassa pelaava puolalaistoppari Piotr Gurzeda oli myös mukana avauksessa.

Lisäksi OPS:n nigerialaispelaajista laitapuolustaja Quadir Suleiman ja hyökkääjä Lawrence Chiedozie olivat saaneet pelilupansa kuntoon ja esiintyivät Kotkassa. Suleimanin ilta tosin päättyi jo tunnin pelaamisen jälkeen kahden keltaisen kortin takia.

– Erittäin tärkeä ja vaikea voitto! Minulta ja joukkueelta lähti monta kiloa selästä tämän voiton myötä. Meidän olisi pitänyt esityksiemme perusteella voittaa ja kauan aikaa sitten, jos mietitään vaikkapa HIFK-peliä tai viime peliä Viikinkejä vastaan. Tämä kesti nyt liian pitkään, mutta ajatella, että se tuli alivoimalla Kotkassa, jonne me matkustimme pelipäivänä bussilla, OPS:n päävalmentaja Luiz Antonio iloitsee seuran nettisivuilla.

Lyö futikseen NordicBetille 50 euron riskitön veto! Kuittaa myös 100 euron bonus!
Jos riskitön veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!