Entinen seurakaveri puolustaa Zlatania: "Barcelona kohteli häntä huonosti"

© Kuva:
Jatkaako West Ham nousuaan? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Täksi kaudeksi AC Milaniin toisesta italialaisseurasta AS Romasta lainalle siirtynyt ex-barcakärki Bojan Krkic on kertonut syitä, miksi yhtenä maailman parhaista pelaajista pidetty, Paris Saint Germainissa tätä nykyä pelaava Zlatan Ibrahimovic ei pärjännyt Barcelonassa. Zlatan pelasi Barcelonassa vain yhden kauden, 2009-10, jättisiirtonsa jälkeen.

– Mielestäni Zlatan olisi ansainnut paremman kohtelun Barcelonassa. Hän on loistava pelaaja, jolla on iso sydän, Krkic kertoi Gazzetta Dello Sportille.

Krkicin mielestä Barcelonan olisi pitänyt antaa miehelle enemmän aikaa. Hän ei kuitenkaan yksilöi joukkueen silloista valmentajaa Pep Guardiolaa tästä, vaan kehuu häntä valmentaneita Guardiolaa ja Frank Rijkaardia auliaasti.

– Rijkaard luotti minuun täysin ja se oli hankala vuosi, kun hän lähti. Minulla ei ole kenenkään muun valmentajan kanssa ollut niin hyvät välit.

– Mielestäni Guardiola on paras valmentaja maailmassa.

FC Barcelonalla on vielä takaisinosto-oikeus Krkiciin kesällä 2013 ja pelaaja on ilmaissut halunsa palata jossain vaiheessa takaisin kasvattajaseuraansa.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Jatkaako West Ham nousuaan? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!