Ykkösessä pelaava OPS ja lähes kaksimetrinen puolalaistoppari Piotr Gurzeda, 25, ovat solmineet 1+1-mallisen sopimuksen, kertoo seuran tiedote. Gurzeda on vakuuttunut seurajohdon kolmen pelaamansa ottelun aikana.

– Tiedän, että voin olla vielä parempi pelaaja kuin olen tällä hetkellä ja uskon, että OPS voi auttaa minua kehittymään täällä. Tuon voitontahtoa joukkueeseen olipa kyseessä ystävyysottelu tai sarjapeli. Haluan aina voittaa ja annan kaikkeni, jotta onnistumme nousemaan Veikkausliigaan ensi vuonna, puolustaja kertoo oululaisseuran nettisivuilla.

OPS:lla on voimassa olevat sopimukset ensi kaudesta päävalmentaja Luiz Antonion lisäksi maalivahti Juhani Koposella, keskikenttäpelaajilla Ramirezilla ja Jean Fridolin Nganbe Ngabella sekä omilla nuorilla Juuso Kemppaisella, Aleksi Autilla, Niklas Puurusella, Ville Rimpisellä ja Yannick Venadiambulla.

”Kilpailutoiminta seuraa perässä”

OPS on panostanut viime vuosina paljon organisaationsa puitteiden kehittämiseen. Harjoitushalli on pian valmis ja seuratalon rakennustyöt on alkamaisillaan. Siirretäänkö seuraavaksi lisää resursseja kilpailutoimintaan?

– OPS:ssa ajatellaan asioita seuraavassa tärkeysjärjestyksessä: talous, organisaatio, olosuhteet ja kilpailutoiminta. Olen aina sanonut, että tuolissa on neljä jalkaa, jotka pitää olla tasapainossa. Harjoitushalli on meille myös taloudellinen asia, mutta ennen kaikkea se parantaa oululaisten junioreiden ja samalla meidän omia harjoitusolosuhteita. Olemme panostaneet viime vuosina kovalla kädellä talouteen, organisaatioon ja olosuhteisiin. Kilpailutoiminta seuraa automaattisesti perässä, kun nämä kolme ensimmäistä asiaa ovat kunnossa, OPS:n manageri Miika Juntunen naulaa.