TPS julkisti kaksi kovan luokan hankintaa

Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!

TPS julkisti tiistai-iltapäivänä kaksi kovan luokan hankintaa, kun Roope Riski tekee paluun raitapaitaan ja Jaron kanssa sopimuksensa juuri purkanut Dickson Agyeman liittyy myös joukkueeseen. Molemmat pelaavat TPS:ssä loppukauden ajan.

Riski pelasi TPS:ssä myös viime kauden loppupuolella ja on harjoitellut joukkueen kanssa jo pidempään, kun hänen alkukauden seuransa norjalainen Hönefoss ei löytänyt käyttöä miehelle. Riski oli kaudella 2010 Veikkausliigan maalipörssin kakkonen.

27-vuotias Agyeman pelasi Jarossa kaudesta 2011 lähtien 57 ottelun verran. Jarossa miehellä oli iso vastuu keskikentän pelin pyörittämisessä ja TPS:ään hän tulee osaltaan paikkaamana Norjaan siirtyneen Toni Kolehmaisen jättämää aukkoa.

TPS solmi myös vuoteen 2015 kestävän sopimuksen oman kasvattinsa Matej Hradeckyn kanssa. Hän on maajoukkuemaalivahti Lukas Hradeckyn veli.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliUL: Jarosta lähtenyt keskikenttäpelaaja TPS:ään
Seuraava artikkeliArsenalin suomalaispuolustaja: "Näytimme kilpailevamme kärkisijoista"