Entistä Huuhkaja-luotsia ylistetään Etelä-Afrikassa

Villa - Hammers maanantaina! Lunasta mojova talletusbonus!

Huuhkajien päävalmentaja vuosina 2008-10 ollut ja tylysti pestinsä potkuihin päättänyt Stuart Baxter saa hehkutusta uudessa työpaikassaan, Etelä-Afrikan suurseuran Kaizer Chiefsin päävalmentajana.

”Päällikot” on neljän pisteen karkumatkalla maansa pääsarjassa, kun vasta kuusi pelikierrosta on pelattu. Ennen kautta puikkoihin tullut Baxter saa kehut joukkueen hyökkääjältä Lehlohonolo Majorolta, jonka skottiluotsi on nostanut uudelle tasolle.

26-vuotias kärkipelaaja on päässyt viimeisessä kahdessa pelissä vaihdosta kentälle ja mies on kiittänyt valmentajaa vastuusta tekemällä kaksi maalia.

– Liityin tähän seuraan, koska halusin olla osa voittavaa joukkuetta. Haluan tehdä maaleja niin paljon kuin pystyn, mutta ensisijaista on tietenkin joukkueen menestys, tehomies kertoi seuran verkkosivuilla.

– Olin hieman epävarma itsestäni, kun en saanut peliaikaa. Valmentaja kuitenkin vakuutteli minulle, että saan vielä mahdollisuuteni. Hän käski vain käyttää tilaisuuteni kun sellaisen saan.

Etelä-Afrikan pesti on 59-vuotiaalle skotille hänen ensimmäinen valmentajapestinsä Huuhkaja-potkujen jälkeen. Hän on valmentanut myös maan maajoukkuetta vuodet 2004-05.

Maxino tarjoaa 50 ILMAISKIERROSTA suosittuun Starburst-peliin!
Ei vaadi omaa talletusta! Kampanja on ajallisesti rajoitettu, joten toimi heti!

Villa - Hammers maanantaina! Lunasta mojova talletusbonus!
Edellinen artikkeliMYPA haaveilee europaikasta – "Nälkä ja motivaatio on kova"
Seuraava artikkeliTottenham-manageri brittiseurojen asenteesta Eurooppa-liigaan: ”Pidetään rangaistuksena”