Valioliigaseura Arsenal on aikeissa avata kukkaronnyörinsä tammikuussa, kun siirtoikkuna jälleen aukeaa. Asiasta kertoo Daily Mail -lehti.

Arsenalin manageri Arsene Wengerin ykkösprioriteetti on lehden mukaan löytää Robin van Persielle seuraaja. Wenger on kontaktiensa avulla kartoittanut sopivaa hyökkääjää, ja hänellä on käytettävissään seuran hyvien talouslukujen ansiosta noin 35 miljoonaa puntaa.

Wengerin ykkösvaihtoehdot tammikuussa ovat lehden mukaan Atletico Madridin hyökkääjä Adrian Lopez sekä Athletic Bilbaon Fernando Llorente.

Llorenten sopimus päättyy kuluvaan kauteen, joten Espanjan maajoukkuehyökkääjän hinta saattaa miellyttää lontoolaisseuraa. Arsenal on tiettävästi seurannut tarkasti myös Lopezin otteita.

Liikennettä riittää

Arsenal on kiinnostunut myös muista hyökkääjistä. Fiorentinan Stevan Jovetic on lehden mukaan ollut Arsenalin seurannassa jo 12 kuukauden ajan. Lisäksi Palermon Abel Hernandezin nimi on ympyröity Arsenalin toimistossa. Niin ikään Crystal Palacen Wilfried Zaha on yhdistetty Arsenaliin.

Arsenal etsii siirtomarkkinoilta myös ykkösvahti Wojciech Szczesnylle haastajaa. Spekulaatiossa on noussut esille Swansean Michel Vorm.

Tykkimiesten ovet ovat auki molempiin suuntiin. Seura toivoo Daily Mailin mukaan pääsevänsä joistain pelaajista irti.

Lehti on nostanut esiin esimerkiksi Marouane Chamakhin, Sebastien Squillacin, Johan Djourou`n sekä Andrei Arshavinin nimet.