Chelsea hävisi 1-2-lukemin Valioliigan alkukauden yllättäjäjoukkueelle West Bromwich Albionille, joka samalla nousi sarjassa jo neljänneksi vain pisteen päähän lontoolaisista.

Chelsea-luotsi Roberto Di Matteo oli julkisesti yllättävänkin kriittinen oman joukkueensa puolustustyöskentelyä kohtaan.

– Puolustamisemme oli kehnoa tänään. Kolmen maalin tekeminen voittaakseen on hankalaa, etenikin vieraissa. Meidän pitää parantaa puolustuspeliämme, italialainen kertoi BBC Sportille ottelun jälkeen.

– Tiesimme, että ottelusta tulee hankala. Sen jälkeen, kun päästimme avausmaalin pääsimme vähitellen mukaan, tasoitimme ja meillä oli paikat jopa johtomaaliin. Jouduimme kuitenkin jälleen takaa-ajajaksi.

Terryn poissaolo näkyi

Chelsea-puolustuksen johtohahmo John Terry on poissa muutaman viikon loukkaantumisen vuoksi, mikä näkyi takalinjoilla. Di Matteo ei kuitenkaan halua syyttää vain puolustuksen pelaajia.

– Hän on tärkeä pelaaja ja tuo paljon kokemusta ja laatua puolustukseen. Mutta koko joukkueen puolustuksen pitää parantua. Huono suoritus ei ole vain puolustajien vika.

CasinoEuro tarjoaa sinulle 5€ ILMAISRAHAA!