HJK:hon suurin odotuksin alkukaudesta otettu egyptiläinen Sherif Ashraf kertoo, että ei kokenut oloansa helsinkiläisseurassa mukavaksi. Pelaaja koki tulleensa kohdelluksi epäreilusti ja saikin lainasiirron Pietarsaaren Jaroon kesken kauden.

– Minulla oli erimielisyyksiä Antti Muurisen kanssa, vaikka hän oli juuri se, kuka minut halusi seuraan. Ihmettelin kuinka hän kohteli minua eri tavalla kuin muita, egyptiläinen kertoi FilGoal-sivuston haastattelussa.

– Ongelmia tuli varsinkin Ramadanina aikana. Hän vaati, etten paastoaisi, koska ajatteli että suoriudun paremmin. Kieltäydyin vaatimuksesta uskontoni vuoksi. Sitä paitsi suoriudun jopa paremmin paaston aikana kuin muuten.

Ashraf teki Jarolle kolme maalia, mukaan lukien voittomaalin kauden päätösottelussa, jolla seura varmisti sarjapaikkansa. Pelaajan mukaan Jaro on kiinnostunut miehestä myös ensi kautta silmällä pitäen.

– He tarjosivat minulla pysyvää sopimusta, mutta odotan vielä parempia tarjouksia. Tavoitteenani on päästä kovempaan eurooppalaiseen sarjaan.

Ashraf debytoi tällä viikolla Egyptin maajoukkueessa.

– Uskon, että maajoukkuestatus lisää kiinnostusta, koska saan sitä kautta kansainvälistä näkyvyyttä.

CasinoEuro tarjoaa sinulle 5€ ILMAISRAHAA!