Entisen jalkapalloammattilaisen Paulo Futren mukaan Real Madridin päävalmentaja Jose Mourinho on kiperässä tilanteessa. Portugalilaisluotsi aiheuttaa voimakkaita reaktioita kuningaslajin seuraajissa.

Pelaa Real Madr. – Atl. M. Betssonille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,39 – 4,90 – 7,80
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

Suuret huippusarjat urallaan kiertänyt Futre on Mourinhon ystävä ja tuntee valmentajan hyvin. Ex-laituri on myös tarkasti perillä siitä, minkälaisessa tilanteessa Mourinhon suojatit ovat lauantaisen Atletico Madrid -ottelun alla.

– Hän on tottunut olemaan ristiriitojen ympyröimä, mutta tämä on vaikea tilanne hänelle. Nyt tulee olemaan vaikeata hänelle voittaa liiga ja mahdotonta, jos Real ei voita lauantaina, Atletico Madridin riveissä useamman vuoden urallaan pelannut Futre toteaa Marca-lehdelle.

– On täytynyt olla tilanteita, jolloin hän olisi iloisena kävellyt pois.

Mourinho herättää tunteita

Futren mielestä valmentajavelho on ristiriitainen persoona, joka herättää monenlaisia tunteita.

– En ole puhunut hänen kanssaan lähiaikoina, mutta joka kerta kun Mourinho avaa suunsa, hän aiheuttaa kiistan, ihan sama mitä hän sanoo.

Valkopaidat keikkuvat La Ligassa sijalle kolme. Moni on odottanut miehistöltä enemmän, ja Futren mukaan epäonnistumista suorastaan toivotaan:

– Uskon, että monet ihmiset ovat tyytyväisiä, kun asiat eivät mene hänellä hyvin. Joko rakastat tai vihaat häntä, keskitietä ei ole. Joskus on olemassa kunnioituksen puutetta, jopa Portugalissa, mikä on uskomatonta. Englannissa meno on rennompaa, Futre tietää.

Pelaa Real Madr. – Atl. M. Betssonille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,39 – 4,90 – 7,80
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!