HJK:n Mestarien liigan karsinnassa pudottanutta Glasgow Celticin tämän kauden ryhmää ei ole pidetty yhtä hyvänä kuin sen parhaimpina vuosina, mutta joukkue näytti vaarallisuuttaan edellisen kierroksen Barcelona-vierasottelussaan.

Pelaa Celtic-Barcelona NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 10,00 – 4,75 – 1,30
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

Skotlantilaiset olivat pitkään kiinni tasapelissä, mutta Barca-pakki Jordi Alba teki erotuomarin antamalla lisäajalla joukkueensa 2-1-voittomaalin. Celtic pelasi siten, kuten Barcelonaa vastaan kannattaa pelata – oma pää tiiviinä ja harppuunahyökkäyksin vastaan.

Celticin kapteeni Scott Brown lupailee, että keskiviikkona joukkueen kohdatessa katalonialaiset kotonaan, se aikoo se panostaa enemmän hyökkäysvoimaan.

– Meidän pitää laittaa kaikkemme peliin ja luoda enemmän paikkoja. Toivottavasti pystymme hyökkäämään enemmän kuin Barcelonassa. Siellä oli iso kenttä ja heillä oli runsas pallonhallinta, Brown kertoi ESPN-sivustolle.

Barcelona vahvuus ei ole vain hallinnassa. Se osaa myös tehokkaan, aktiivisen prässin, joka alkaa heti pallonmenetyksestä.

– On hankala pelata joukkueita vastaan, jotka ottavat kiinni todella ylhäältä. Barcelona tekee niin Espanjassa ja lukemat ovat 4-0- ja 5-0-tuloksia viikosta toiseen.

– Viime peli näytti, että meidän taktiikkamme oli toimiva. Puolustimme vahvasti ja maalivahtimme oli loistava. Tämän pitää toimia tälläkin kerralla, mutta nyt meidän pitää luoda itsekin enemmän tilanteita.

Barcelona voi voitolla varmistaa paikkansa pudotuspeleissä. Celtic tarvitsee lisäpisteitä taisteluun jatkopaikasta.

Pelaa Celtic-Barcelona NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 10,00 – 4,75 – 1,30
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!