Huuhkajien keskikenttäpelaajan Daniel Sjölundin, 29, puoliso paljasti blogissaan, että mies ei jatka tukholmalaisseurassa Djugårdenissa, mitä hän on edustanut viimeiset kymmenen vuotta.

Sjölund aiemmin kertoi, että lähtö on todennäköinen ja tarjouksia on tullut muualta, eikä Djurgården ole ollut itse aktiivinen jatkosopimusneuvotteluissa.

– Monet ovat olleet asiasta kiinnostuneita ja miettineet, mitä tapahtuu. Hänen sopimuksensa päättyy joulukuussa ja hiljaisuus kertoo sen, että he ovat valmiita luopumaan Danielista kymmenen vuoden jälkeen, puoliso Johanna kertoi footballtransfers.com:n mukaan blogissaan.

– Alamme pian vertailla vaihtoehtoja. On hienoa vaihtaa välillä maisemaa, vaikka olemmekin viihtyneet Tukholmassa erinomaisesti. Se on kuitenkin varmaa, että ensi vuonna kohtaamme uuden seikkailun.

Djurgårdenin manageri Magnus Pehrsson ei kuitenkaan halua vahvistaa miehen lähtöä seurasta.

– Emme kommentoi blogia. Ilmoitamme suunnitelmistamme parin viikon sisällä sellaisille pelaajille, joilla ei ole ensi kaudeksi sopimusta, Pehrsson kertoi SVT:lle.

Sjölundia on Suomen mediassa viety HJK:hon, mutta miehen mukaan hänen konreettiset sopimustarjoukset ovat muualta kuin Suomesta tai Ruotsista. (lue aiempi uutisemme tästä.)

Maxino tarjoaa 50 ILMAISKIERROSTA suosittuun Starburst-peliin!
Ei vaadi omaa talletusta! Kampanja on ajallisesti rajoitettu, joten toimi heti!